Mijn verhaal

In 2001 ben ik zelfstandig ondernemer geworden, beginnend als ontharingsspecialist en stoelmasseur bij verschillende bedrijven. Sinds 2009 ben ik eigenaresse van mijn eigen bedrijf Briez, waar ik permanent ontharen, massage en schoonheidsbehandelingen aanbied. 


In 2019 ben ik naast het ontharen ook begonnen met coaching. Tijdens ontharingsbehandelingen kwamen er als vanzelf vaak hele bijzondere gesprekken met mensen los. Ook het zorgen voor mensen in mijn werk is iets wat heel natuurlijk komt en waar ik gelukkig van word.

Het voelde als een logische stap om een opleiding te volgen tot coach en mensen vanuit een professionele basis te kunnen helpen met hetgeen hen tegenhoudt in het leven.

Coaching is daarnaast een onderdeel van de heerlijke relax retreats die ik de afgelopen jaren heb georganiseerd op het prachtige eiland Ibiza.

En toen ging ik mijn droom waarmaken: Portugal

Ik had al heel lang het verlangen in het buitenland te wonen, maar nooit gedurfd. In december 2021 ging bij mij de knop om en werd mijn droom geconcretiseerd, ik verkocht alles wat ik had en zei Den Haag in oktober 2022 gedag.

Op naar Moncarapacho waar ik een huis huurde om van daaruit een eigen plek te kunnen kopen. Mijn wens is een stuk land voor permacultuur en een plek creëren waar ik mensen kan ontvangen voor een bijkom moment, de doTERRA en visionboard workshops en de retreats.

Nooit gedacht toch gelukt. Met en door zelfontwikkeling, leren denken in mogelijkheden en doorzettingsvermogen ben ik nu aan het doen wat ik altijd wilde. Ik inspireer jou graag hetzelfde te doen.

Liefs, Brigitte