Het is echt mogelijk!

Haargroei kan verminderd worden en op den duur zelfs wegblijven door het ondergaan van laserbehandelingen (mits het haar donker genoeg is), op bijna alle plekken met ongewenst lichaamshaar.

mm

Laserontharing

Een heel traject, met behandelingen circa om de tien weken, bestaat uit ongeveer 4 – 8 behandelingen, afhankelijk van o.a. de haarkleur en aanleg van de persoon. Maar er zijn ook cliënten die maar 1 keer per jaar behandelen voor een onbezorgde vakantie. Langzamerhand wordt de haargroei minder.

Na iedere behandeling volgt een periode waarin de haren erg langzaam groeien, of ze vallen uit en blijven weken weg. Wanneer de nieuwe haren terugkomen zijn ze vaak al zachter, ze veroorzaken niet meer zoveel irritatie bij het scheren.

Als men doorzet en meer behandelingen neemt, gebeurt het uiteindelijk echt: geen rode pukkeltjes meer, geen ontstekingen met ingegroeide haren, stoppeltjes en irritaties. Wel zorgeloos badkleding aantrekken, sporten en nog veel meer, terwijl u weet dat u zacht aanvoelt en geen ontsierende haargroei meer heeft.

Tijdens een uitgebreide intake en test leg ik u precies uit wat u kunt verwachten (ook krijgt u een prijsindicatie en de meest belangrijke rustig op kunt nalezen). Als na 3 weken de test is gelukt (haren zijn uitgevallen) kunnen we starten met de behandeling. Deze intake duurt ongeveer een uur en kost 35 euro. Deze krijgt u weer terug als u doorgaat met de behandeling.

Prijzen vanaf 69 euro. 

Elektrische Epilatie

Voor blonde, rossige en witte haren is laserontharing niet geschikt. Hiervoor kunnen we elektrische epilatie inzetten. In plaats van met licht wordt de warmte opgewekt middels elektriciteit (wisselstroom en gelijkstroom). Deze methode wordt vaak in het gelaat toegepast.

Prijzen vanaf 35 euro.

Wilt u meer informatie, schroom niet contact op te nemen

Liefs, Brigitte

Neem contact op voor een afspraak