Het is echt mogelijk

Haargroei kan verminderd worden en op den duur zelfs wegblijven door het ondergaan van laserbehandelingen (mits het haar donker genoeg is), op bijna alle plekken met ongewenst lichaamshaar.

Sinds begin 2003 heb ik mij dagelijks beziggehouden met definitieve haarreductie middels laser/IPL en elektrische epilatie. Hoewel voor heel veel mensen dit een gewenst en soms spectaculair resultaat had, is het niet voor iedereen even geschikt. Mijn benadering is jou eerlijk informeren via een uitgebreide intake over de te verwachten resultaten.

mm

Laserontharing

Een heel traject, met behandelingen circa om de tien weken, bestaat uit ongeveer 4 – 8 behandelingen, afhankelijk van o.a. de haarkleur en aanleg van de persoon. Er zijn ook cliënten die maar 1 keer per jaar behandelen voor een onbezorgde vakantie. Langzamerhand wordt de haargroei minder.

Na iedere behandeling volgt een periode waarin de haren erg langzaam groeien, of ze vallen uit en blijven weken weg. Wanneer de nieuwe haren terugkomen zijn ze vaak al zachter, ze veroorzaken niet meer zoveel irritatie bij het scheren.

Als je doorzet en meer behandelingen neemt, gebeurt het uiteindelijk echt: geen rode pukkeltjes meer, geen ontstekingen met ingegroeide haren, stoppeltjes en irritaties. Wel zorgeloos badkleding aantrekken, sporten en nog veel meer, terwijl je weet dat je zacht aanvoelt en geen ontsierende haargroei meer hebt.

Tijdens een uitgebreide intake en test leg ik je precies uit wat je kunt verwachten (ook krijgt je een prijsindicatie en de meest belangrijke info via mail zodat je het rustig kunt nalezen). Als na 3 weken de test is gelukt (haren zijn uitgevallen) kunnen we starten met de behandeling. Deze intake duurt ongeveer een uur en kost 35 euro. Deze krijg je weer terug als je doorgaat met de behandeling.

Prijzen vanaf 69 euro. 

Elektrische Epilatie

Voor blonde, rossige en witte haren is laserontharing niet geschikt. Hiervoor kunnen we elektrische
epilatie inzetten. In plaats van met licht wordt de warmte opgewekt middels elektriciteit
(wisselstroom en gelijkstroom). Deze methode wordt vaak in het gelaat toegepast.

Prijzen vanaf 35 euro.

Wilt u meer informatie, schroom niet contact op te nemen. 

Klik hier voor een beknopt ebook met alle Elektrische Epilatie FAQ’s:

Liefs, Brigitte

Neem contact op voor een afspraak