Relax, Renew your Energy & Feel Good

mm
rr
ENERGY BEHANDELING

90 minuten € 89,-

Ontspannende holistische behandeling van het gezicht en lichaam met doTERRA essentiële oliën.


Inclusief:

⊙ Voetenbad
⊙ Been/voet/arm inwrijving
⊙ Warme compressen
⊙ Reinigen gezicht
⊙ Kleimasker
⊙ Massage gezicht/nek/decolleté.

rr
BE GLAD MASSAGE

45 minuten € 49,-

Zachte rustgevende massage van je rug, hoofd, oren en voeten volgens de doTERRA aromatouch techniek met 8 op elkaar afgestemde essentiële oliën.

Een heerlijke, super ontspannende massage die je immuunsysteem, spieren en gemoed ondersteunen. 


Met: doTERRA Balance®, Lavender, Tea Tree (Melaleuca), On Guard®, AromaTouch®, Deep Blue®, Wild Orange, en Peppermint

rr
4 IN 1 BEHANDELING

90 minuten € 89,-

Een gezichtsbehandeling waarbij diverse gezichtsmassages met doTERRA essentiële oliën worden gecombineerd met edelstenen, zijde, penselen en chiazaadjes.


Je kunt kiezen uit:

⊙ LOVE (Rozen)
⊙ RELAX (Lavendel)
⊙ HAPPINESS (Citrus/ Wild orange)

Mijn Filosofie

In 2005 startte ik als Dr. Hauschka therapeut en heb daarmee heel veel mensen blij en bewust kunnen maken van de keuze voor puur natuur producten in plaats van de chemische opties die overal verkrijgbaar zijn.

De antroposofische manier van behandelen (aandacht voor de hele mens) en de producten uit de natuur spraken mij enorm aan. In 2021 leerde ik doTERRA kennen en gebruik nu deze producten tijdens mijn holistische behandelingen.

De holistische behandeling is een, in stilte of met zachte achtergrondmuziek, ritmische behandeling met als doel totale ontspanning en aandacht voor jezelf. Ik stem de essentiele oliën af op wat jouw huid nu nodig heeft maar neem ook de kwaliteiten van de oliën mee op emotioneel niveau. Door de kracht van aanraking en aandacht krijg je wellicht dingen aangereikt waar je nog niet aan had gedacht.

Liefs, Brigitte

doTERRA Essentiële Oliën

Natuurlijke producten zijn voor mij ontzettend belangrijk. Chemische opties bevatten vaak schadelijke stoffen en daarnaast hebben ze ook een negatieve invloed op het mileu. Daarom kies ik bij Briez voor puur natuur.

Lees hier meer over de essentiële oliën van doTERRA: