Puur Natuur essentiële oliën

Zuiver, krachtig en effectief.

Naast gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl vormen essentiële oliën een mooie aanvulling op je routine. De 100% pure essentiële oliën van doTERRA hebben een zuiverende werking en zijn er om jouw welzijn te bevorderen.

Wat maakt deze oliën uniek? De multifunctionaliteit en de olie bevat geen chemicaliën en kunstmatige stoffen. Hierdoor kun je dit product zowel inwendig (als druppel onder je tong of in een glas water) als uitwendig (op je huid, in bad of in een diffuser) gebruiken.

DoTERRA is in 2008 opgericht door professionals uit de gezondheidszorg met als doel de meest pure, krachtige en effectieve essentiële oliën in de wereld te brengen.

mm

Hoe gebruik je deze oliën?

Als supplement:

Door de zuiverheid kunnen deze essentiële oliën intern worden gebruikt en fungeren als voedingssupplement. Inname kan met een druppel onder de tong, in een glas water of zelfs in recepten voor koken of bakken. (Let op: niet alle oliën zijn voor inname, sommigen kunnen alleen verdund op de huid of in de diffuser worden gebruikt)

Op de huid:

De rustgevende en gezondheid bevorderende werking geeft je vitaliteit een boost. Je kunt een paar druppels aanbrengen waar je wilt (bijvoorbeeld op voorhoofd, hals, nek, borst of onder de voeten) of toevoegen aan een warm bad.

In de diffuser:

Essentiële oliën zijn ook fantastisch om de lucht in je huis te reinigen. De kalmerende werking geeft een ontspannend gevoel en laat je huis heerlijk ruiken. Puur natuur en veilig voor zowel mens, kind als dier.

DIY:

Maak met deze oliën je eigen natuurlijke schoonmaakmiddelen, wasmiddel, huidverzorgingsproducten (ook voor kat en hond), antimuggenspray etc. Superleuk en nog goedkoper en gezonder ook.


Nog meer tips..

Download met een druk om de knop het E-book: 100 uses for Essential Oils.

doTERRA workshop

Wil je meer weten over essentiële oliën? Doe dan mee aan mijn informele en informatieve workshop.

In deze workshop leer je over de eigenschappen van de oliën, waar je ze voor kunt inzetten en gaan we ter inspiratie een paar producten zelf maken die je direct mee naar huis kunt nemen.

Wil je weten wanneer de volgende workshop is? Neem hier contact op: 

Wil je meer beknopte info over doTERRA en al direct een account aanmaken om te profiteren van 25% korting? Klik dan hier:

Kom je er niet uit of heb je vragen neem dan ajb contact op. Ik leg het je graag uit.